Технополис направи първа копка на нов хипермаркет в Разград


4 млн. лева инвестиция и 50 нови работни места ще осигури търговската верига за града

На 12 май, 2011 г. търговска верига Технополис започна изграждането на нов хипермаркет в Разград. Символичната първа копка направиха кметът на Община Разград г-н Денчо Бояджиев, д-р Валентин Василев, областен управител на Област Разград и г-н Тодор Белчев, председател на Съвета на директорите на Технополис. По традиция и за успех на новия обект в багера бе разбита бутилка шампанско, а отец Георги от храм „Св. Николай Чудотворец” отслужи тържествен водосвет.
Бъдещият хипермаркет ще бъде разположен на ул. „Търговищко шосе“ N 1, до завод Биовет. В съседство ще се намира и нов хипермаркет от веригата Lidl, като в последствие двата паркинга на търговските обекти ще бъдат свързани и клиентите ще могат лесно и удобно да пазаруват в новооформящата се търговска зона.
Технополис – Разград се изгражда върху терен от 6500 кв. м, от които 2000 кв. м ще бъдат търговска площ. По традиция и съобразно установените от „Технополис” европейски стандарти, новият хипермаркет ще предложи цялото многообразие от над 25 000 уреда и аксесоара за дома, офиса и автомобила, обособени в пет основни продуктови зони. За посетителите е предвиден и безплатен паркинг с 60 паркоместа. Веригата ще предостави на потребителите качество на изгодни цени чрез специализираните си промоционални оферти, както и разнообразие от варианти за кредитиране при закупуване на стоките.
Очаква се новият обект да отвори врати в началото на месец септември и да осигури 50 нови работни места. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма „Матеко“ АД. Размерът на вложените в новия хипермаркет „Технополис“ инвестиции ще бъде 4 млн. лева.
с
сд
е

Advertisements

Posted on May 28, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: